Golvläggare i Blentarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Blentarp

Annons:
I staden Blentarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Blentarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Blentarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Blentarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Blentarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Blentarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Blentarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Blentarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jockes Byggmix O Interiör
Villav. 7
275 62 Blentarp


Ljunggrens Plattsättning
Blentarpsv. 7
275 61 BLENTARP


Tessella Golv&Kakel AB
Månskensv. 1
275 62 Blentarp


Bergmans Plattsättning
Ravinv. 11
275 62 Blentarp

Annons:


Fakta om Blentarp - golvlaggare.eu

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Pris på golvläggning i Blentarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Blentarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Blentarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Blentarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Blentarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.