Golvläggare i Bjuv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjuv

Annons:
I staden Bjuv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjuv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjuv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjuv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjuv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjuv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjuv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjuv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bjuvs Golv & Kakel AB
Industrig. 11
267 31 Bjuv


Jj Entreprenadgolv AB
Rågg. 63
267 33 Bjuv


Motif Mosaic AB
Bang. 3
267 34 BJUV

Annons:


Fakta om Bjuv - golvlaggare.eu

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Pris på golvläggning i Bjuv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjuv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjuv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjuv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjuv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.