Golvläggare i Bjärred - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjärred

Annons:
I staden Bjärred finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjärred som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjärred.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjärred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjärred företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjärred som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjärred

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjärred vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jönssons Kakel & Klinker AB
Holländarehusv. 44
237 33 Bjärred

Annons:


Fakta om Bjärred - golvlaggare.eu

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Pris på golvläggning i Bjärred

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjärred varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjärred arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjärred.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjärred rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.