Golvläggare i Bjärnum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjärnum

Annons:
I staden Bjärnum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjärnum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjärnum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjärnum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjärnum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjärnum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjärnum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjärnum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bjärnums Golv & Fastighets AB
Koloniv. 5
280 20 BJÄRNUM


Hs Rehab AB
Tunnbyv. 5
280 20 BJÄRNUM


Rh Byggservice
Verumsv. 30
280 20 BJÄRNUM

Annons:


Fakta om Bjärnum - golvlaggare.eu

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Pris på golvläggning i Bjärnum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjärnum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjärnum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjärnum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjärnum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.