Golvläggare i Båstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Båstad

Annons:
I staden Båstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Båstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Båstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Båstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Båstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Båstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Båstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Båstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fasad Expert Marcin Tomasz Paw
Källs Vångav. 125
269 95 BÅSTAD


Klomar Bygg
Äppledalsv. 25
269 37 BÅSTAD


Båstad Fastighetsservice, AB
Dalhemsv. 19 D
269 36 Båstad


Andreassons Fasad&Bygg AB
Atteköpsv. 112
269 96 Båstad


Byggmäklarna Sverige AB
Nordic Bamboo AB
Rivierav. 33 A
269 39 BÅSTAD

Annons:


Fakta om Båstad - golvlaggare.eu

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Pris på golvläggning i Båstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Båstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Båstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Båstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Båstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.