Golvläggare i Åstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åstorp

Annons:
I staden Åstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvbeläggningar i Åstorp AB
Ölandsg. 17
265 31 ÅSTORP


Globus Parkett AB
070 - 781 61 52MB kakel & byggservice Total byggentreprenad
Haganäsg. 31
265 37 ÅSTORP


G Parkett AB
Gamla v. 25
265 39 ÅSTORP

Annons:


Fakta om Åstorp - golvlaggare.eu

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Pris på golvläggning i Åstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.