Golvläggare i Arlöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arlöv

Annons:
I staden Arlöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arlöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arlöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arlöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arlöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arlöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arlöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arlöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvbolaget I Arlöv AB
Virvelv. 3
232 36 Arlöv


Beijer Byggmaterial AB
Hantverkareg. 6
232 34 Arlöv


Dalgatans Plattsättning&Bygg
Dalg. 4
232 31 ARLÖV


Nova Floor
Elisetorpsv. 19 E
232 33 ARLÖV


Kakelexpressen AB
Hantverkareg. 10
232 34 Arlöv


Fastighet Djurica Brr HB
Dalbyv. 11
232 34 Arlöv


Esi Kakel & Puts Firma
Elisetorpsv. 9 A
232 33 ARLÖV


Fb VVS och Kakel AB
Vårlöksv. 9
232 39 ARLÖV

Annons:


Fakta om Arlöv - golvlaggare.eu

Arlöv är en del av tätorten Malmö och centralort i Burlövs kommun i Skåne län. Arlöv började växa som industriort från 1869 och orten utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden.

Yta: 518 hektar
Invånarantal: 10201, år 2010

Pris på golvläggning i Arlöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arlöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arlöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arlöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arlöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.