Golvläggare i Ängelholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ängelholm

Annons:
I staden Ängelholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ängelholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ängelholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ängelholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ängelholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ängelholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ängelholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ängelholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sandéns Golv AB
Åkerslundsg. 6
262 73 Ängelholm


Colorama Ängelholm
Hugingatan 5
262 71 ÄNGELHOLM


Beijer Byggmaterial AB
Klippanv.
266 94 ängelholm


Golvläggarna i Ängelholm KB
Flintv. 4
262 72 ängelholm


Ängelholms Plattsättning
Storg. 51
262 32 ängelholm


AB Kurt Lundström Målerifirma
Kungsgårdsleden 736
262 43 ängelholm


Westliden AB
Metallg. 21 A
262 72 ängelholm


Stig Nilssons Agentur AB
Kristianstadsg. 22
262 71 ÄNGELHOLM


J K Golv
Kronotorpsg. 10
262 62 ÄNGELHOLM


R.C.C Golv & Konsult AB
Metallg. 9
262 72 ängelholm


Westliden Svenska AB
Helsingborgsv. 50
262 72 ängelholm


J K Golvläggarna
Flintv. 4
262 72 ängelholm

Annons:


Fakta om Ängelholm - golvlaggare.eu

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Pris på golvläggning i Ängelholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ängelholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ängelholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ängelholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ängelholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.