Golvläggare i Anderslöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Anderslöv

Annons:
I staden Anderslöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Anderslöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Anderslöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Anderslöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Anderslöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Anderslöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Anderslöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Anderslöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Marcus Andersson Bygg AB
Skolg. 26
231 70 ANDERSLÖV


Kakelmiljö
Landsvägen 2180
231 70 ANDERSLÖV

Annons:


Fakta om Anderslöv - golvlaggare.eu

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Pris på golvläggning i Anderslöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Anderslöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Anderslöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Anderslöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Anderslöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.