Golvläggare i Åkarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åkarp

Annons:
I staden Åkarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åkarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åkarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åkarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åkarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åkarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åkarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åkarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Åkarps Plattsättning AB
Vågmästarev. 4
232 53 ÅKARP


Ståhlbergs Kakel & Klinker AB
Vallmov. 11
232 54 åkarp


AB Jendrekson
Hasselv. 7
232 52 åkarp


Halls Kakel
Rapphönevägen 19
232 52 åkarp

Annons:


Fakta om Åkarp - golvlaggare.eu

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Pris på golvläggning i Åkarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åkarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åkarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åkarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åkarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.