Golvläggare i Åhus - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åhus

Annons:
I staden Åhus finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åhus som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åhus.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åhus hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åhus företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åhus som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åhus

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åhus vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

ID Industrigolv AB
Fyrvaktareg. 3
296 35 ÅHUS


Åhus Kakel AB
M.Österbergs Golv AB
Vannebergav. 10
296 33 ÅHUS


Calles Färg Och Interiör I Kristianstad AB
Rännareg. 30
296 32 åhus


Åhus Golv
Vannebergav. 10
296 33 ÅHUS


Fredrik Österbergs Golv Åhus A
Briggv. 2
296 37 ÅHUS

Annons:


Fakta om Åhus - golvlaggare.eu

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Pris på golvläggning i Åhus

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åhus varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åhus arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åhus.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åhus rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.