Golvläggare i Vikingstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vikingstad

Annons:
I staden Vikingstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vikingstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vikingstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vikingstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vikingstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vikingstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vikingstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vikingstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Betongteknik AB
Åstorpsg. 8
590 49 VIKINGSTAD


Robert Ekvall Kakel AB
Egeby Lyckås 1
590 47 VIKINGSTAD


Banero AB
Backgårdsg. 14
590 49 VIKINGSTAD

Annons:


Fakta om Vikingstad - golvlaggare.eu

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Pris på golvläggning i Vikingstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vikingstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vikingstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vikingstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vikingstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.