Golvläggare i Vikbolandet - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vikbolandet

Annons:
I staden Vikbolandet finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vikbolandet som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vikbolandet.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vikbolandet hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vikbolandet företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vikbolandet som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vikbolandet

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vikbolandet vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Andersson, Folke Alex
Talmansv. 10
610 24 Vikbolandet


Tegnérs Bygg - Kakel
Dröstorp Solgläntan
610 25 VIKBOLANDET

Annons:


Fakta om Vikbolandet - golvlaggare.eu

Vikbolandet är en halvö som från Östergötland skjuter ut i Östersjön, avgränsad i norr av Bråviken och i söder av viken Slätbaken. Halvön, som till stor del utgörs av åkermark, består av ett antal socknar som är belägna huvudsakligen i Norrköpings kommun.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Vikbolandet

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vikbolandet varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vikbolandet arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vikbolandet.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vikbolandet rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.