Golvläggare i Valdemarsvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Valdemarsvik

Annons:
I staden Valdemarsvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Valdemarsvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Valdemarsvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Valdemarsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Valdemarsvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Valdemarsvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Valdemarsvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Valdemarsvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Larsson & Wahlman
Kägglahus 2
615 95 VALDEMARSVIK


Vångströms Golv Eftr. AB
Storg. 4
615 30 Valdemarsvik


Pattes Golvservice Valdemarsvik AB
Barrstigen 6
615 30 Valdemarsvik

Annons:


Fakta om Valdemarsvik - golvlaggare.eu

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Pris på golvläggning i Valdemarsvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Valdemarsvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Valdemarsvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Valdemarsvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Valdemarsvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.