Golvläggare i Vadstena - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vadstena

Annons:
I staden Vadstena finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vadstena som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vadstena.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vadstena hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vadstena företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vadstena som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vadstena

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vadstena vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vadstena Golvinteriör
Pilgrimsv. 8
592 31 Vadstena


Golvläggarn Motala
Klosterledsg. 29 C
592 32 VADSTENA


Davidssons Måleri & Golv
Pumpv. 1
592 41 VADSTENA


Ulf Lindells Måleri AB
Svelviksv. 43
592 40 Vadstena

Annons:


Fakta om Vadstena - golvlaggare.eu

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Pris på golvläggning i Vadstena

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vadstena varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vadstena arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vadstena.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vadstena rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.