Golvläggare i Svärtinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svärtinge

Annons:
I staden Svärtinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svärtinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svärtinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svärtinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svärtinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svärtinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svärtinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svärtinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Dahléns Golv
Hovslagarbacken 2 C
605 80 Svärtinge


M Pihls Golv AB
Finspångsv. 605
605 80 Svärtinge


Dahléns Golv AB
Hovslagarbacken 2 C
605 80 Svärtinge

Annons:


Fakta om Svärtinge - golvlaggare.eu

Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 2 910 invånare. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg 51 mot Finspång på den norra sidan av sjön Glan.

Yta: 385,73 hektar
Invånarantal: 2963, år 2010

Pris på golvläggning i Svärtinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svärtinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svärtinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svärtinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svärtinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.