Golvläggare i Söderköping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Söderköping

Annons:
I staden Söderköping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Söderköping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Söderköping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Söderköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Söderköping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Söderköping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Söderköping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Söderköping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Söderköpings Golvservice AB
Bergsv. 14
614 34 SÖDERKÖPING


Golvsliparna Sweden AB
Alviksg. 1
614 32 SÖDERKÖPING


Lekdax I Söderköping
Ringv. 44
614 31 Söderköping


Berling Våtrum AB
Gustavsberg
614 94 SÖDERKÖPING


Tobias & Daniel Plattsättning, AB
Dalg. 8
614 32 SÖDERKÖPING


Östkustens Plattsättning, Mur & Puts, AB
Skogstorp Skälboö
614 93 Söderköping


Eriksviks Golvservice
Eriksviksg. 5 B
614 30 SÖDERKÖPING

Annons:


Fakta om Söderköping - golvlaggare.eu

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Pris på golvläggning i Söderköping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Söderköping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Söderköping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Söderköping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Söderköping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.