Golvläggare i Skärblacka - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skärblacka

Annons:
I staden Skärblacka finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skärblacka som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skärblacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skärblacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skärblacka företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skärblacka som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skärblacka

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skärblacka vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Trebe Fastigheter AB
Stationsv. 10
617 32 Skärblacka


Snickargubben Conny Andersson
Vånga Kolfallet
617 90 Skärblacka

Annons:


Fakta om Skärblacka - golvlaggare.eu

Skärblacka är en tätort i Norrköpings kommun. Den största arbetsgivaren på orten är förpackningspappersföretaget Billerud Korsnäs AB.

Yta: 389,20 hektar
Invånarantal: 4059, år 2010

Pris på golvläggning i Skärblacka

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skärblacka varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skärblacka arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skärblacka.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skärblacka rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.