Golvläggare i Skänninge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skänninge

Annons:
I staden Skänninge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skänninge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skänninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skänninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skänninge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skänninge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skänninge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skänninge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vistena Golvbeläggning AB
Linköpingsg. 28
596 34 SKÄNNINGE

Annons:


Fakta om Skänninge - golvlaggare.eu

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Pris på golvläggning i Skänninge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skänninge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skänninge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skänninge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skänninge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.