Golvläggare i Ödeshög - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ödeshög

Annons:
I staden Ödeshög finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ödeshög som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ödeshög.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ödeshög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ödeshög företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ödeshög som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ödeshög

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ödeshög vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sotängs Handel
Sotäng 2
599 94 ÖDESHÖG

Annons:


Fakta om Ödeshög - golvlaggare.eu

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Pris på golvläggning i Ödeshög

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ödeshög varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ödeshög arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ödeshög.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ödeshög rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.