Golvläggare i Norsholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norsholm

Annons:
I staden Norsholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norsholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norsholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norsholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norsholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norsholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norsholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norsholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jh:S Bygg & Alltjänst
Skärkind Tallbo
610 21 Norsholm

Annons:


Fakta om Norsholm - golvlaggare.eu

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånarantal: 615, år 2010

Pris på golvläggning i Norsholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norsholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norsholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norsholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norsholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.