Golvläggare i Motala - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Motala

Annons:
I staden Motala finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Motala som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Motala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Motala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Motala företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Motala som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Motala

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Motala vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

LGB Timmerhus Golv & List AB
Illersjöv. 1
591 52 Motala


Golvobjekt AB
Dynamov. 5
591 61 Motala


Matt-Center, Torsten Lilja
Östermalmsg. 132 C
591 61 Motala


Motala Golv
Spoleg. 24
591 36 Motala


Sigma Kakel & Klinkerservice AB
Nyg. 19
591 45 Motala


Nilssons Golv & Vägg
Klockarev. 40
591 50 Motala


Spetz Kakel & Klinker AB
Fågelsångsv. 55
591 70 Motala


J.A. Danielssons Måleri & Design
Godegård 239
591 98 Motala


Ssg Specialstäd Och Golvrenoveringar, AB
Luxorg. 1
591 39 MOTALA


Moomi Webbyrå AB
Ulaxg. 67 T
591 54 Motala


Permans Mur & Platt
Ängserydsg. 33
591 32 Motala

Annons:


Fakta om Motala - golvlaggare.eu

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Pris på golvläggning i Motala

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Motala varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Motala arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Motala.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Motala rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.