Golvläggare i Mjölby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mjölby

Annons:
I staden Mjölby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mjölby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mjölby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mjölby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mjölby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mjölby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mjölby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mjölby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Carl Erik Ingemar Johansson
Vallg. 11
595 93 Mjölby


Halvanders Golv AB
Florag. 13
595 53 Mjölby


Aro Renew AB
Lagmansg. 32 B
595 52 MJÖLBY

Annons:


Fakta om Mjölby - golvlaggare.eu

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Pris på golvläggning i Mjölby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mjölby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mjölby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mjölby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mjölby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.