Golvläggare i Mantorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mantorp

Annons:
I staden Mantorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mantorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mantorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mantorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mantorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mantorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mantorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mantorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Linköpings Slip- och Golvläggningar
Skorteby Ödegård
590 17 MANTORP


Mantorps Bygg & Kakel AB
Ekv. 3
590 18 Mantorp

Annons:


Fakta om Mantorp - golvlaggare.eu

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Pris på golvläggning i Mantorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mantorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mantorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mantorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mantorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.