Golvläggare i Lotorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lotorp

Annons:
I staden Lotorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lotorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lotorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lotorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lotorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lotorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lotorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lotorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Måleriservice Stefan Lindblom
Kvarnsjöv. 12
610 13 LOTORP


Golvologen Lasse Wikman
Rötkärrsv. 9
610 13 LOTORP

Annons:


Fakta om Lotorp - golvlaggare.eu

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Pris på golvläggning i Lotorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lotorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lotorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lotorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lotorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.