Golvläggare i Ljusfallshammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljusfallshammar

Annons:
I staden Ljusfallshammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljusfallshammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljusfallshammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljusfallshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljusfallshammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljusfallshammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljusfallshammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljusfallshammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Skandinavisk Natursten HB
Liljev. 2
610 10 Ljusfallshammar

Annons:


Fakta om Ljusfallshammar - golvlaggare.eu

Ljusfallshammar är en tätort i Finspångs kommun i Hällestads socken. Här finns ett av Sveriges största skogs- och lantbruksmuseer, med föremål från bondens vardag samt olika hantverksmiljöer.

Yta: 65,47 hektar
Invånarantal: 327, år 2010

Pris på golvläggning i Ljusfallshammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljusfallshammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljusfallshammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljusfallshammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljusfallshammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.