Golvläggare i Ljungsbro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljungsbro

Annons:
I staden Ljungsbro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljungsbro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljungsbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljungsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljungsbro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljungsbro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljungsbro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljungsbro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jockes Mur & Kakel
Jakobstorpsv. 38
590 73 Ljungsbro

Annons:


Fakta om Ljungsbro - golvlaggare.eu

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Pris på golvläggning i Ljungsbro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljungsbro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljungsbro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljungsbro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungsbro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.