Golvläggare i Linghem - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Linghem

Annons:
I staden Linghem finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Linghem som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Linghem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Linghem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Linghem företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Linghem som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Linghem

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Linghem vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

PEA Fogfria Golv AB
Tellbov. 32
585 64 Linghem


Bergstens Bygg & Hantverksservice
Himna Storgård
585 64 Linghem


Sbr Byggtjänst
Stratomta 1
585 62 Linghem

Annons:


Fakta om Linghem - golvlaggare.eu

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Pris på golvläggning i Linghem

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Linghem varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Linghem arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Linghem.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Linghem rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.