Golvläggare i Finspång - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Finspång

Annons:
I staden Finspång finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Finspång som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Finspång.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Finspång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Finspång företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Finspång som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Finspång

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Finspång vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Kakel AB
Norrköpingsv. 36
612 44 Finspång


Colorama
Norrköpingsv. 36
612 44 Finspång

Annons:


Fakta om Finspång - golvlaggare.eu

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Pris på golvläggning i Finspång

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Finspång varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Finspång arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Finspång.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Finspång rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.