Golvläggare i Brokind - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Brokind

Annons:
I staden Brokind finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Brokind som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Brokind.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Brokind hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Brokind företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Brokind som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Brokind

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Brokind vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

3-Golv
Klinkendalsv. 9
590 45 Brokind


Pepa Skorsten och Murning AB
Svartmåla 110
590 45 Brokind

Annons:


Fakta om Brokind - golvlaggare.eu

Brokind är en tätort i Linköpings kommun i Östergötland. Brokind ligger cirka 27 km söder om Linköping invid sjön Lilla Rängen. I Brokind finns ett flertal hästgårdar en skola som sträcker sig till 6:e klass, en badplats, några fotbollsplaner samt ett elljusspår.

Yta: 64,38 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Pris på golvläggning i Brokind

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Brokind varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Brokind arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Brokind.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Brokind rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.