Golvläggare i Borensberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Borensberg

Annons:
I staden Borensberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Borensberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Borensberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Borensberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Borensberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Borensberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Borensberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Borensberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nellfurs Bygg&Badrum AB
Vallg. 19
590 31 BORENSBERG

Annons:


Fakta om Borensberg - golvlaggare.eu

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Pris på golvläggning i Borensberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Borensberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Borensberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Borensberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Borensberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.