Golvläggare i Åtvidaberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åtvidaberg

Annons:
I staden Åtvidaberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åtvidaberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åtvidaberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åtvidaberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åtvidaberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åtvidaberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åtvidaberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åtvidaberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Falerums Golv & Kakel AB
Gärdserum Kulla
597 97 ÅTVIDABERG

Annons:


Fakta om Åtvidaberg - golvlaggare.eu

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Pris på golvläggning i Åtvidaberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åtvidaberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åtvidaberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åtvidaberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åtvidaberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.