Golvläggare i Åby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åby

Annons:
I staden Åby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Appelfeldts Måleri & Interiör AB
Björnviken 4
616 90 ÅBY


Jan Hagmans Golv AB
Furuv. 10
616 34 ÅBY


Åby Mur & Kakel Teknik
Linnév. 39
616 34 ÅBY


S Ekvalls Golv AB
Åbymov. 40
616 30 ÅBY

Annons:


Fakta om Åby - golvlaggare.eu

Åby är en tätort i Norrköpings kommun i nordöstra Östergötland belägen drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Den ligger norr om slätten vid Bråvikens innersta del och breder ut sig över Hultdalens sluttningar.

Yta: 331,56 hektar
Invånarantal: 4980, år 2010

Pris på golvläggning i Åby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Östergötland.