Golvläggare i Vretstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vretstorp

Annons:
I staden Vretstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vretstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vretstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vretstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vretstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vretstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vretstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vretstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vretstorps Golvservice
Askersundsv. 55
694 50 VRETSTORP

Annons:


Fakta om Vretstorp - golvlaggare.eu

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Pris på golvläggning i Vretstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vretstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vretstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vretstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vretstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.