Golvläggare i Vintrosa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vintrosa

Annons:
I staden Vintrosa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vintrosa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vintrosa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vintrosa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vintrosa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vintrosa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vintrosa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vintrosa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Excellent Surface Sweden AB
Egersta 348
719 95 VINTROSA


Latorps Gård Och Bygg AB
Latorp 351
719 95 VINTROSA


Örebro Golv & Våtrum, AB
Stenrösev. 11
719 32 Vintrosa

Annons:


Fakta om Vintrosa - golvlaggare.eu

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Pris på golvläggning i Vintrosa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vintrosa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vintrosa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vintrosa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vintrosa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.