Golvläggare i Storå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Storå

Annons:
I staden Storå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Storå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Storå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Storå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Storå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Storå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Storå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Storå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Storå Golv
Jönshyttan 201
711 76 Storå

Annons:


Fakta om Storå - golvlaggare.eu

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Pris på golvläggning i Storå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Storå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Storå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Storå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Storå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.