Golvläggare i Sköllersta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sköllersta

Annons:
I staden Sköllersta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sköllersta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sköllersta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sköllersta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sköllersta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sköllersta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sköllersta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sköllersta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ja:S Kakelteknik
Egebyv. 6
697 74 SKÖLLERSTA


Lightstar AB
Treuddsv. 12
697 74 SKÖLLERSTA

Annons:


Fakta om Sköllersta - golvlaggare.eu

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Pris på golvläggning i Sköllersta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sköllersta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sköllersta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sköllersta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sköllersta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.