Golvläggare i Östansjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Östansjö

Annons:
I staden Östansjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Östansjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Östansjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Östansjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Östansjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Östansjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Östansjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Östansjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fjugol Ytbeläggningar AB
Aspg. 14
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:


Fakta om Östansjö - golvlaggare.eu

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Pris på golvläggning i Östansjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Östansjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Östansjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Östansjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Östansjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.