Golvläggare i Nora - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nora

Annons:
I staden Nora finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nora som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nora.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nora hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nora företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nora som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nora

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nora vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv o Vägg
Prästg. 23
713 31 NORA


Pethers Golv
Brunnsg. 5 G
713 32 Nora


Mats & Thomas Bygg AB
Skyttev. 11
713 93 NORA


Golvtjänst AB, Olle Janssons
Prästg. 24
713 31 NORA


Söders Golv och Vägg
Drottning Kristinag. 4
713 32 Nora

Annons:


Fakta om Nora - golvlaggare.eu

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Pris på golvläggning i Nora

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nora varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nora arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nora.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nora rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.