Golvläggare i Lindesberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lindesberg

Annons:
I staden Lindesberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lindesberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lindesberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lindesberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lindesberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lindesberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lindesberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lindesberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gustafssons Parkett & Golv AB
Järnvägsg. 8
711 30 LINDESBERG


Golvläggaren Daniel Eriksson AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Lindesbergs Golv AB
Stadsskogsv. 5
711 34 LINDESBERG

Annons:


Fakta om Lindesberg - golvlaggare.eu

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Pris på golvläggning i Lindesberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lindesberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lindesberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lindesberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lindesberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.