Golvläggare i Laxå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Laxå

Annons:
I staden Laxå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Laxå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Laxå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Laxå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Laxå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Laxå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Laxå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Laxå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sjölunds Golv AB
Maskinv. 2
695 30 Laxå


Laxå Golv AB
Villag. 32
695 30 Laxå

Annons:


Fakta om Laxå - golvlaggare.eu

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Pris på golvläggning i Laxå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Laxå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Laxå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Laxå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Laxå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.