Golvläggare i Hallsberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hallsberg

Annons:
I staden Hallsberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hallsberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hallsberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hallsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hallsberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hallsberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hallsberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hallsberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvtjänst i Hallsberg AB
Lertagsg. 3
694 34 Hallsberg


Torbjörns Golv
Tegelg. 1
694 32 Hallsberg


Arvis Arajs
Gränsg. 6
694 32 Hallsberg

Annons:


Fakta om Hallsberg - golvlaggare.eu

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Pris på golvläggning i Hallsberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hallsberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hallsberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hallsberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hallsberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.