Golvläggare i Hällefors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hällefors

Annons:
I staden Hällefors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hällefors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hällefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hällefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hällefors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hällefors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hällefors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hällefors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

JTP Måleri & Färg AB
Sikforsv. 8
712 34 HÄLLEFORS


Färghallen i Hällefors AB
Handelsv. 4
712 34 HÄLLEFORS


Hällefors Kakel AB
Norrälgen 248
712 93 Hällefors


Bekås Bilvård
Bjässev. 47
712 33 Hällefors


Mikael Eriksson Golv AB
Gillersv. 6
712 30 HÄLLEFORS

Annons:


Fakta om Hällefors - golvlaggare.eu

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Pris på golvläggning i Hällefors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hällefors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hällefors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hällefors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hällefors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.