Golvläggare i Grythyttan - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Grythyttan

Annons:
I staden Grythyttan finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Grythyttan som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Grythyttan.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Grythyttan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Grythyttan företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Grythyttan som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Grythyttan

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Grythyttan vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Grythyttans golvservice
Kyrkog. 8
712 60 Grythyttan


Grythyttans Skiffermontage
Hantverksg. 7
712 60 Grythyttan


Ev Golv & Bygg, AB
Jeppetorp 5
712 94 GRYTHYTTAN

Annons:


Fakta om Grythyttan - golvlaggare.eu

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånarantal: 891, år 2010

Pris på golvläggning i Grythyttan

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Grythyttan varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Grythyttan arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Grythyttan.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Grythyttan rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.