Golvläggare i Glanshammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Glanshammar

Annons:
I staden Glanshammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Glanshammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Glanshammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Glanshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Glanshammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Glanshammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Glanshammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Glanshammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Betonghärdning I Scandinavia AB
Kemiv. 6 A
705 97 GLANSHAMMAR


Kungsbergers Golv & Kakel
Skölv 314
705 97 GLANSHAMMAR

Annons:


Fakta om Glanshammar - golvlaggare.eu

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Pris på golvläggning i Glanshammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Glanshammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Glanshammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Glanshammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Glanshammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.