Golvläggare i Fjugesta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fjugesta

Annons:
I staden Fjugesta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fjugesta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fjugesta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fjugesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fjugesta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fjugesta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fjugesta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fjugesta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Västernärkes Bygg O Sten
Hagag. 46
716 31 FJUGESTA


Stefans Golv I Sandkilen, AB
Edsbergs-via
716 91 FJUGESTA

Annons:


Fakta om Fjugesta - golvlaggare.eu

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Pris på golvläggning i Fjugesta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fjugesta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fjugesta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fjugesta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fjugesta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.