Golvläggare i Ervalla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ervalla

Annons:
I staden Ervalla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ervalla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ervalla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ervalla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ervalla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ervalla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ervalla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ervalla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Segerbergs Golv
Vassa 218
718 95 ERVALLA

Annons:


Fakta om Ervalla - golvlaggare.eu

Ervalla är en småort i Örebro kommun och kyrkbyn i Ervalla socken. I Ervalla ligger Ervalla kyrka. Ervalla var slutstationen för Sveriges första båda normalspåriga järnvägar, Nora Ervalla Järnväg och Köping-Hults Järnväg.

Yta: 38 hektar
Invånarantal: 172, år 2010

Pris på golvläggning i Ervalla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ervalla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ervalla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ervalla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ervalla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.