Golvläggare i Degerfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Degerfors

Annons:
I staden Degerfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Degerfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Degerfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Degerfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Degerfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Degerfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Degerfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Degerfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvtjänst i Degerfors AB
Jannelundsv. 8
693 31 DEGERFORS


Mohab Industrigolv
Älgåsen 129
693 92 Degerfors


S-E Gustafssons Golv AB
Lapplandsg. 9
693 35 DEGERFORS


Björns Bygg & Kakel
Nyttorp 460
693 92 Degerfors


Morgan Hallström AB
Älgåsen 129
693 92 Degerfors

Annons:


Fakta om Degerfors - golvlaggare.eu

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Pris på golvläggning i Degerfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Degerfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Degerfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Degerfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Degerfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.