Golvläggare i Askersund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Askersund

Annons:
I staden Askersund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Askersund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Askersund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Askersund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Askersund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Askersund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Askersund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Askersund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beda Golv & Bygg
Närlundav. 9
696 33 ASKERSUND


Byggfirma Swärd & Söner HB
Lärkg. 6
696 33 ASKERSUND


Nerikes Kakeldesign AB
Baldersg. 5
696 31 ASKERSUND


Kenneth P. Kakel & Bygg AB
Trädgårdsg. 15 A
696 30 Askersund

Annons:


Fakta om Askersund - golvlaggare.eu

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Pris på golvläggning i Askersund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Askersund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Askersund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Askersund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Askersund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.