Golvläggare i Åsbro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åsbro

Annons:
I staden Åsbro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åsbro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åsbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åsbro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åsbro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åsbro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åsbro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

ÅV- Bygg i Åsbro AB
Maskinv. 8
694 60 ÅSBRO


Göran Golv AB
Forestav. 11
694 60 ÅSBRO

Annons:


Fakta om Åsbro - golvlaggare.eu

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Pris på golvläggning i Åsbro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åsbro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åsbro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åsbro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åsbro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.